QR-koder

Här hittar du alla åtta QR-koderna som vi använder i Walk the Ward.

Genom att skanna QR-koderna får man upp en fråga/uppdrag på skärmen. Använder man spelet (finns att ladda hem under ”Spel”) leder QR-koden till en fråga/uppdrag och svarar man rätt genereras poäng. Spelet är uppbyggt så att QR-koder är placerade på olika avstånd och de metrar spelaren gått mellan stationerna registreras. Observera att avstånden är förbestämda i spelet så om man vill använda spelet på annan plats än vi gjort så kommer avståndsberäkningen inte att bli korrekt.

QR-koderna är dessutom kopplade till en webbsida där man kan välja tema och svara på frågan men inga poäng eller steg registreras. Detta betyder att du inte behöver ha spelet installerat på surfplattan eller telefonen för att svara på frågorna. Det räcker att du har en streckkodsläsare installerad.

Station 1

Station 2

Station 3

Station 4

Station 5

Station 6

Station 7

Station 8 (observera att denna QR-kod endast fungerar för spelet, ej för webversionen.)

qrcode_station8

Lämna ett svar